avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copilului

Buna seara
Dacă am muncit din august 2017 pana in Septembrie 2018 pot beneficiade indemnizație de creștere a copilului ?
Precizez ca in Septembrie mi-am bagat demisia neștiind ca sunt însărcinată .acum mai am o luna pana la naștere
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2019
Aeerdna4321, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 8 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nasteti in iunie , atunci perioada eligibila pentru CCC este : iulie 2017 - iunie 2019

Din august 2017 pana in Septembrie 2018 sunt 14 luni , situatie in care beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie naștere copil Monica811 Monica811 Bună ziua, As dori sa știu dacă pot primi indemnizația de crestere copil dacă am muncit in Romania mai bine de 10 ani mi-am dat demisia în ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ioana bt ioana bt Buna ziua, va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare : Am fost in concediu de cresterea a copilului din 2013 pana in 2017 ( pentru 2 copii - 2 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Elena29Melania Elena29Melania Buna seara! Am lucrat timp de 8 ani pana la data de 10 aprilie 2018, apoi am avut o intrerupere in cartea de munca pana pe 3 septembrie 2018, pe 3 septembrie ... (vezi toată discuția)