avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna seara!!sunt divorțat de 2 ani si domociliul minorului este la mine cu drep de vizita tatal...acesta plateste pensia alimemtara din 3 in 3 luni .ce pot face??si cum pot recupera lunile care nu le plateste??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:06, 17 Aprilie 2020
Buna seara,
Va trebui sa va adresati instantei si cu sentinta ramasa definitiva sa solicitati ajutorul unui executor care sa-i puna poprire pe toate conturile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va adresati unui executor pt a-l executa silit.
Am uitat sa mentionez ca lucreaza fara carte de muncă!
Daca nu are nici bunuri, nu aveti de unde recupera si nici plangerea penala nu va duce nicaieri.
stiti unde lucreaza fara carte de munca ?
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare magika2002 magika2002 Buna ziua, am divortat in 2011, prin sentinta minorul mi-a fost incredintat mie, fostul sot a platit pensia alimentara regulat cam in primii 3 ani, apoi a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alina_konya alina_konya Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)
În ce condiții se depune o plângere penala pentru neplata pensiei de întreținere copil? Onodera Onodera Am un copil minor căruia nu i se plătește pensia de întreținere. Am o hotărâre judecătorească care a devenit definitiva în data de 10.03.2020, în ... (vezi toată discuția)