avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Avem o angajata care ar trebui sa se intoarca la serviciu pe data de 20 iunie 2020 (adica cu 60 zile inainte de a implini copilul 2 ani) pentru a primi stimulentul de insertie. Va rog sa imi spuneti cum procedeaza angajata in cazul acesta. in contextul actual- pandemia de Covid.multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 16 Aprilie 2020
In acest caz:
- salariata depune cerere de reluare a activitatii incepand cu o data anterioara cu cel putin 60 de zile inainte a aimplini copilul varsta de 2 ani.

- angajatorul pe baza cererii emite decizia de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii in baza aceluiasi contract.

Dupa reluarea activitatii ,daca se mai continua starea de urgenta, salariata se poate trimite in somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire ccc rommy_me rommy_me Bună ziua,sunt invatatoare si trebuie sa revin la scoala din CCC. AM UN BAIETEL DE 1 AN SI 10 LUNI,ESTE NASCUT PE 30 OCTOMBRIE 2014. EU TREBUIE SA FAC CERERE ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie TRIF magda TRIF magda Daca un tata a optat pentru concediu crestere copil pana la 1 an beneficiaza de indemnizatia de insertie pana la 2 ani? in ce conditii si ce trebuie sa faca in ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu dupa concediu crestere copil Alexcovacel Alexcovacel Buna ziua! Va rog mult sa imi spuneti cu cat timp inainte ar trebui sa ma intorc la munca, daca doresc stimulentul de insertie. Perioada concediului este de 2 ... (vezi toată discuția)