avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... caut avocat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

caut avocat

Buna ziua,

Caut avocat pe viata!
Profesionist dar si om caruia in primul rand conteaza dreptatea indiferent cine este adversarul ofer onorariu de succes intre 15 si 35 la suta dupa intelegere dar care are timp sa-mi asculte ofurile pe telefon dupa care comunicam pe email.
Mentionez ca este vb de un imobil de 50 de mii de euro si unu de 100 de mii de euro care imi este vanata de mafia imobiliara
Si care este dispus la mediatizarea cazului meu pentru opinia publica
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
Gartner, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:14, 16 Aprilie 2020
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu lucreaza nimeni pe onorariu de succes, ci eventual, " si " pe onorariu de succes.
Mergeti la o consultatie cu ce acte aveti si va puteti intelege pt un onorariu si in plus un onorariu de succes ( daca vreti), care poate fi in procent mult mai mic.

Un avocat care are mult timp.. nu e ocupat cu procese si cu pregatirea lor, nici asa nu e bine, iar sa stea cu toti de vorba pe telefon cu orele si sa le asculte pasurile.. i-ar trebui 3 zile in una.
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asi dori o consultanță pentru un divorț?care sunt pașii care ... MonicaBelluci MonicaBelluci Asi dori o consultanță pentru un divorț?care sunt pașii care trebuiesc urmați? (vezi toată discuția)
Caut avocat gicajuravle gicajuravle Doresc un avocat pentru : In anul 2007 am dat concurs pentru membru vanator.Lam luat am platit am parcurs toate etapele.Din pacate am plecat in strainatate si ... (vezi toată discuția)
Caut avocat! alexstana1988 alexstana1988 Buna ziua. Doresc sa infiintez un sindicat. Precizez ca am toate actele in proporție de 90% finalizate. Am rugămintea, dacă se găsește un avocat sa ... (vezi toată discuția)