avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... DECIZIE PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

DECIZIE PENSIE

Bună ziua. Va rog să-mi spuneți dacă o persoana care este în câmpul munci primește decizia de pensie pentru limita de vârstă cu reducerea vârstei de pensionare standard lucrând în gr. 2. de munca ex. (la 59 de ani) Poate sa lucreze legal în continuare fără sa anunțe angajatorul la care este angajat?? ȘI cât timp poate sa lucreze asa?? Va rog să-mi mai spuneți dacă acea decizie de pensie o primește în același timp și angajatorul?? VA MULȚUMESC ANTICIPAT ȘI SĂRBĂTORII FERICITE!!!!!!
Cel mai recent răspuns: undita , utilizator 18:11, 16 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. O data cu decizia de pensionare se anuleaza CIM si este nevoie de incheierea unui nou contract de munca prin intelegerea partilor.
NU mi-ați spus dacă primește și angajatoru decizia de pensie??
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
undita, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal, Da.
VA MULȚUMESC!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea lucacipetru lucacipetru Buna ziua. Sunt barbat,61 de ani, 20 ani si noua luni lucrati in Gr II de munca.Doresc sa-mi intocmesc dosarul de pensionare pentru limita de varsta si va rog ... (vezi toată discuția)
Incetare cim conform art. 56 lit. c din codul muncii pipo88 pipo88 Conform Codului Muncii, art. 56, lit. c CIM-ul inceteaza de drept \\"la data îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului ... (vezi toată discuția)
Pensie DimitriP DimitriP Buna seara....as avea Prima speta consta in faptul ca o persoana si-a depus dosarul de pensie, si a primit si decizia de pensionare. Problema este ca ... (vezi toată discuția)