avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda circulatie neplatita consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda circulatie neplatita consecinte

Buna tuturor,am o intrebare. In 2018 am luat 2 amenzi de circulatie,era o perioada mai grea si nu le-am platit.
Momentan sunt plecat din tara si vreau sa stiu la ce consecinte ma pot astepta. Nu detin nimic in RO pe numele meu,dar sunt confuz cu ce citesc online,ca pot avea consecinte penale,arest etc. Am vazut ca era ceva in proiect prin 2018,dar vreau sa fiu sigur,sa nu am surprize la vama.
Daca risc ceva mai grav,imi trimite acasa sa ma anunte sau cum se procedeaza? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 20:35, 16 Aprilie 2020
Daca sumele de bani nu pot fi recuperate prin executare silita, se solicuta la Judecatorie inlocuirea amenzii cu zile de munca in folosul comunitatii.
Urmeaza sa fiti instiintat in scris cu privire la declansarea procedurilor mentionate mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv Dumitru111 Dumitru111 Buna ziua , am si eu o problema , sunt cercetat intr`un proves privind traficul de droguri de risc , problema este ca nu sunt in tara si nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spatii verzi ktaflorin14 ktaflorin14 Pe 20 luna asta (August) am fost la Eforie Nord . Negasind un loc de parcare am procedat gresit , am ales sa parchez pe un scuar de pe langa hotel Belona unde ... (vezi toată discuția)
Amenda de 100 de mil in vama dutz dutz Buna ziua! Numele meu este Alexandru si am o problema cu autoritatile . De 1 mai...ca in fiecare an, am fost in Vama Veche. Numai ca anul acesta a fost un ... (vezi toată discuția)