Buna seara , sunt casatorita cu un baiat doar la primarie nu si religios avem o fetita de 2 ani , nu ne mai intelegem as vreasa plec cu fata de aici de la.el la patintii mei ,intrebarea mea este : ar putea sa imi.ia el copilul in conditiile in care eu plec la parintii mei care stau la garoniera ?.sotul meu sta la casa are conditiile mai bune va rog mult sa ma ajutati
Pai trei adulți și un copil mic într-o singura camera nu prea arata a condiții potrivite. Deși copilul mai ales la aceasta vârstă se încredințează mamei totuși dumneavoastră nu ii puteți asigura spațiul vital.
Încercați sa plecați în chirie sau sa va mutați cu părinții măcar într-un apartament de 2 camere. Servici aveți?
Buna seara,
Solicitati imediat divortul
Solicitati stabilirea domiciliului minorului la mama
E bine sa va gasiti o alta locuinta avand in vedere ca 3 adulti si un minor .. e cam mult.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
practic, nu o sa puteti locui la parinti cu copilul , va trebui sa va ganditi la alt aranjament.
discutati cu sotul despre divort si puneti-va de acord in ce priveste copilul. Incercati s apuneti binele copilului pe primul plan.
Sotul dvs munceste? dvs munciti ?
Ce distanta ar fi intre cele 2 locuinte ? a sotului is a parintilor dvs ? sunteti in aceeasi localitate ?