avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Buna seara , sunt casatorita cu un baiat doar la primarie nu si religios avem o fetita de 2 ani , nu ne mai intelegem as vreasa plec cu fata de aici de la.el la patintii mei ,intrebarea mea este : ar putea sa imi.ia el copilul in conditiile in care eu plec la parintii mei care stau la garoniera ?.sotul meu sta la casa are conditiile mai bune va rog mult sa ma ajutati
incercati sa gasiti cu chirie ceva in apropiere de parinti.
Buna ziua,

Puteti decide oricand sa va mutati,locuinta comuna poate fi parasita, fara a fi angajata raspunderea penala, asa cum poate ca ati auzit, de la terte persoane.

Divortul poate fi depus chiar si in acest context, al starii de pandemie, iar termenul de judecata va fi acordat dupa depasirea acestei situatii indezirabile.

Masurile grabnice, urgente, pot fi transate pana la definitivarea divortului, efectele fiind unele temporare.

Daca survin disensiuni, uzati de ordonanta presedintiala, o masura utilizata pentru preintampinarea pierderii unor drepturi, ori pentru indepartarea unor prejudicii.

Puteti locui in chirie, insa chiar si in respectiva garsoniera.( conditiile locative sunt date si de spatiul acesteia, precum si de persoanele care locuiesc efectiv acolo ).

Pentru a va edifica, puteti solicita consultanta online, unui avocat, in acea ora va va oferi explicatiile necesare.

O zi frumoasa,

av.Stoica Ioana.

Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In prag de divort cu 2 copii minori doublemom doublemom Buna seara. Sunt casatorita si am 2 copii mici. inca de cand s-a nascut primul copil dormim separat (4 ani). Dupa ce s-a nascut si al doilea copil fiecare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme familiale Paulaa2016 Paulaa2016 As dori sa divortez de sotul meu,este un om violent verbal.Avem un puiut de 7 luni si din pacate nu am unde sa ma duc.Va rog sfatuiti-ma ce sa fac sa nu imi ... (vezi toată discuția)
Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)