avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile familiale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile familiale

Fosta mea soție vrea sa se mute in alta țara cu copii noștri .poate sa obțină procura pt copii in instanța fără acordul meu ? Menționez ca avem custodie comuna le plătesc pensia alimentara și le iau in fiecare Weekend la mine
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:53, 17 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate obtine suplinirea acordului dvs.
Doamna va trebui sa dovedeasca ca e in interesul copiilor sa ii mute in acea tara, dar si dvs puteti cere prin cerere reconventionala schimbarea locuintei copiilor la dvs.
Trebuie să solicite schimbarea domiciliului în străinătate dacă vrea să se mute definitiv!
Suplinirea pe cale de ordonanță președințială o poate obține doar în scop turistic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prin ordonanță președențiala se poate obține un document ... Pavely Pavely Prin ordonanță președențiala se poate obține un document oficial prin care sa se poată scoate minorii din tara fără sa fie nevoie de acceptul ... (vezi toată discuția)
Obținere custodie minori Noa.Dianne Noa.Dianne Buna ziua! Situația mea este următoarea: am divorțat de fostul soț acum 7 ani. Custodia celor doi copii minori a fost stabilită comuna, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
M-am stabilit cu minorii în străinătate fără acordul tatălui. cum am putea rămâne acolo? utilizator   jenny utilizator jenny buna ziua am si eu o intrebare am doi copii de 8si 6 ani.. a fost un proces copii mi.au fost incredintati mie .. dar avem custodia comuna eu am plecat in ... (vezi toată discuția)