avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizație 75% angajat pensionar
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizație 75% angajat pensionar

Bună ziua,
Ce se întâmplă cu pensionarii care lucrează in continuare la stat ? Am un exemplu, pensionară, angajată cu contract de muncă pe perioadă determinată, expiră in august, antrenor de handbal la un club in subordinea primăriei. Inițial a primit informare ca se încadrează la indemnizație, apoi nu. A completat declarația pe proprie răspundere ca are venituri din pensii si a fost exclusă de la indemnizație conform salariului. Se cumulează sau nu pensia cu indemnizația acordată angajaților?
Cel mai recent răspuns: cristina31mai , utilizator 10:36, 18 Aprilie 2020
Despre ce indemnizatie este vorba ?
Somajul tehnic generat de pandemia covid,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa Jipa2017 Jipa2017 Buna ziua!Stiti ceva in legatura cu acel salariu minim care s-ar da in aceasta perioada celor cu Pfa?In ce conditii se dau acesti bani?Cei care au Pfa si ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic la persoane cu handicap florinbug florinbug Buna ziua, am o prietena nevazatoare ce lucreaza ca maseur la un hotel la o statiune balneara .In urma pandemiei cu Covid, patroana a trimis acasa angajatii cu ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)