avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama denaturata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama denaturata

Îmi poate explica va rog frumos și mie ce înseamnă mama denaturata mai exact, deoarece am cautat pe internet și numai aberații găsesc! Mulțumesc frumos
Pe scurt, înseamnă mamă care are, față de copilul ei, comportament opus celui firesc: nu îl iubește, nu îl îngrijește etc.
Sintagma de mama denaturata nu exista in limbajul juridic și nu este prevăzută în nici un act normativ este o creație a limbajului popular alături de alte legende urbane în genul cs după' n ani de conviețuire concubini dobândesc un drept de coproprietate" sau ca "părăsire a domiciliului conjuga"l ar reprezenta un motiv de pierdere a copiilor etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere pensie alimentara de la parintele din strainatate okland_star okland_star In aprilie 2006, in urma divortului, cei 2 minori sunt incredintati mamei. In sept 2006, pleaca toti 4 in SUA. Intelegerea era ca mama copiilor sa se marite ... (vezi toată discuția)
Cum poate tatal dupa divort sa obtina domiciliul minorului la el mai ales daca locuieste in strainatate? Marius161183 Marius161183 Buna ziua, am o intrebare: Dupa divort la notar , unde s-a stabilit ca fiul sa ramana la domiciliul mamei, iar tatal sa plateasca 25% din salariul lui net ... (vezi toată discuția)
Hartuire psihica si verbala din partea sotului ISanda ISanda De ceva timp, sa spunem 2 ani de zile, cu frecventa aproximativ lunara sotul meu ma insulta (curva, proasta, tampita ...), imi atribuie fapte degradante pe ... (vezi toată discuția)