avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Informații loc de munca soție
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Informații loc de munca soție

Buna dimineața,
Va cer părerea in urmatoarea situație: Am primit la locul de munca un formular pentru "Declarație pe propria răspundere" referitoare la :
1. Existenta unei rude care activează în sistemul sanitar
2. Locul de muncă
3. Daca a fost internata in ultimul timp in spital
Justificarea a fost ca aceste declarații vor folosi la "contracararea din timp a amenințarilor din exterior".
Este legal? Moral nu este, cel puțin din punctul meu de vedere o formulare gen explicatiei primite mi se pare jignitoare si discriminatorie.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: asclepios , utilizator 14:02, 18 Aprilie 2020
Dacă vreți răspuns, spuneți despre ce loc de muncă este vorba (domeniu, profesie). Pe forum, nu stă nimeni să ghicească.
Comercial, mediul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am o nelămurire în legătură cu locul de munca. ... SSGab SSGab Buna seara Am o nelămurire în legătură cu locul de munca. Dacă ma poate ajuta cineva. Pe scurt : Sunt \" amenințări \" de scădere a salariului cu ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara la psihiatrie Alias_800 Alias_800 Buna ziua, am o prietena ce a fost internata nevoluntar la psihiatrie de catre sotul ei. Sotul ei a venit cu 2 rude, au imobilizat-o, au sunat la 112 spunand ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Kitty3008 Kitty3008 Buna ziua,as dori o solutie pentru un conflict de munca , angajatorul refuza sa semneze documentatia eliberata de medicul specialist in vederea aprobarii ... (vezi toată discuția)