avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... website doar pentru producatori romani
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

website doar pentru producatori romani

as dori sa creez un website doar pentru producatori autohtoni. este posibil sa am probleme mai tarziu cu legislatia europeana sau consiliul concurentei?

Alte discuții în legătură

Dreptul de a vinde poate sa fie limitat de producator???exista astfel de lege? Musoiu agota Etelka Musoiu agota Etelka Am website pt vanzare cosmetice si Intreprindere individuala.Recent am fost intr-un magazin care este un punct de desfacere a unui producator.Am spus la ... (vezi toată discuția)
Productie elichid - rezerva tigara electronica logan1ro logan1ro Buna ziua, De vreo 2 luni caut informatii in legislatia autohtona si chiar in legislatia europeana cu privire la imbutelierea sau producerea elichidului ... (vezi toată discuția)
Distribuitori autorizati ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna ziua, Am un furnizor, care cred ca este distribuitor autorizat (voi verifica), care imi cere sa introduc in contract urmatorul text: \"Cumparatorul ... (vezi toată discuția)