avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se întâmplă dacă nu plătești amendă în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se întâmplă dacă nu plătești amendă în situația de azi, fiind stare de urgență?

Bună ziua, scuzați de deranj, ce mi se poate întâmpla dacă nu doresc să plătesc amendă primită în starea de urgență? Se pot pune popriri pe salariu?
Cel mai recent răspuns: Dobrini , utilizator 17:35, 19 Aprilie 2020
Nu se intamplamimic ,termenul în care se poate contesta este de 15 zile de la încetarea stării de urgență,tot pe perioada stării de urgență sunt suspendate executarile silite pt creanțelor fiscale asa ca cel putin pana la sfarsitul lui mai aveti timp sa va gânditi cum procedati.
Multumesc frumos, domnul Niculescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie cretzu1234 cretzu1234 Buna ziua bunica a primit o hartie cum ca i s-a pus popriri pe pensie pentru credit provident.Din cate stiu popriri nu se pot face pe perioada de urgenta si 60 ... (vezi toată discuția)
Popriri salariu soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Stiti cumva daca pe perioada starii de alerta se pot face popriri pe salariu? Daca se poate sa imi dati si mie o lege care sustine acest lucu. ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare teodora g teodora g buna ziua. am o societate comerciala care a contestat un raport de inspectie fiscala si o decizie de impunere emise de organul fiscal la curtea de apel. La ... (vezi toată discuția)