avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... incurcatura cu formularul la vama la intrare in Ro
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

incurcatura cu formularul la vama la intrare in Ro

Buna seara si Hristos a inviat.
nu stiu la ce categorie se incadreaza asta dar sper sa pot primi un sfat bun.
Un prieten a venit din Franta in Romania pe data de 11 aprilie 2020 ca pasager pe un Tir , la vama i s'a dat declaratie penru soferi si el a completat'o cerand carantina deoarece venea din Franta , Doamna de la vama i'a spus ca nu e nevoie de carantina si i'a modificat pe declaratie trecandu'l ca sofer de tir ,El neavand habar ca declaratiile difera de la sofer la pasager nu a stiut ce sa faca si a ramas asa cum i'a spus doamna de la vama ,Cand a ajuns acasa a sunat la DSP si la sectia de politie ca sa anunte ca este venit de unde este venit si sa ii se spuna ce sa faca si i s'a spus sa stea acasa , sa iasa cu declaratie daca are vreo treaba sau urgenta .
Acum cateva zile a fost acuzat de catre politie de declaratie mincioasa si bagat sub ancheta , a fost preluat si dus in carantina fara sa i se faca vreun test .
Acum vor sa il acuze de minciuna in declaratie si cazul lui este anchetat..
Daca imi poate cineva spune ce risca el avand in vedere legile care sunt acum si cum poate dovedi ca greseala a venit de la stimata doamna de la vama si nicidecum de la el .
Va multumesc anticipat si va doresc o seara minunata .

Alte discuții în legătură

Prins cu 0.3 de marijuana.ajutor! rvcsandra rvcsandra am un prieten care a fost prins de2 ori cu 0.3 de marjuana. prima data a fost acum aprox 4 luni si a 2 aoara acum o luna. prima data a fost dus la politie sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune bogdan12 bogdan12 buna ziua, pana in luna februarie a acestui an am lucrat la un partener vodafone. Eram reprezentant de vanzari si incheiam contracte de telefonie mobila cu ... (vezi toată discuția)
Accident complicat buziladiana buziladiana sotul meu a stationat tirul intr-o localitate pe o strada cu doua benzi de mers puternic iluminata public dar ,,in raza de actiune a indicatorului OPRIREA ... (vezi toată discuția)