avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa ma mut singur
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa ma mut singur

buna am 16 ani merg spre 17 si vreau sa ma mut singur cu dorinta de a imi lua viata in maini ,vreau sa muncesc ,sa vad cum este viata si toate cele ,nu ma inteleg bine cu mama mea si asta este un alt motiv pentru care vreau sa ma mut singur (parinti mei sunt divortati) si as vrea sa stiu daca este legal si ce ar trebui sa fac sa obtin asta
Cel mai recent răspuns: Maria_057 , utilizator 07:57, 23 Aprilie 2020
Da, dar mama mea nu e de acord cu asta, tot îmi spune,, dacă faci vreo prostie nu vreau sa primesc o amenda sau ceva din cauza ta,, și ma gândeam daca plec fără acordul ei ce îmi poate face
Te poate da disparut si te poate aduce politia acasa. Nu cred ca proprietarul ala te primeste fara acordul mamei.
Incearaca sa o convingi pe mama ca nu esti nici prost si nu faci prostii si ca o vei tine la curent cu tot ce faci.. etc, etc

beniamin_bogdan2003 a scris:

buna am 16 ani merg spre 17 si vreau sa ma mut singur cu dorinta de a imi lua viata in maini ,vreau sa muncesc ,sa vad cum este viata si toate cele ,nu ma inteleg bine cu mama mea si asta este un alt motiv pentru care vreau sa ma mut singur (parinti mei sunt divortati) si as vrea sa stiu daca este legal si ce ar trebui sa fac sa obtin asta

Și eu sunt in aceeași situație, am aproape 17 și vreau sa stau pur și simplu singura, dar nu știu dacă se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionarea unei masini pe numele unui minor vladutzvlad vladutzvlad am 17 ani, si vreau sa imi cumpar o masina, sa fac inscrierea pe numele meu. Se poate face inscrierea pe numele meu desi nu am 18 ani ??? (vezi toată discuția)
Vreau să obțin pensie de întreținere de la tata, dar sunt minoră - am 17 ani. pot să îl dau eu în judecată? Miha_Ela17 Miha_Ela17 Buna, vreau sa imi dau tatal in judecata pentru pensia de intretinere .Am 17 ani si sunt in clasa a XI.a Mama a zis ca nu se baga ,deci intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari servicii sportive mirelastefan mirelastefan Copilul meu a semnat o astfel de conventie cu un club de fotbal.As vrea sa stiu dac este legal intrucat este minor(16 ani jumatate ).La semnarea conventiei nu ... (vezi toată discuția)