avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Schimbare data de proces civil din cauza Covid-19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Schimbare data de proces civil din cauza Covid-19

Buna ziua,

Cum este situatia cu procesele civil care sunt procesat pe moment?

Am un proces civil care s-a amanat pana pe sfarsit de Mai 2020 din cauza Covid-19.

Creedeti ca o sa mai face o schimbare la data de proces in moment de situatia care suntem?

Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:46, 20 Aprilie 2020
Este posibil, depinde de cum evoluează situația în următoarea perioadă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pentru un dosar penal cu obiectul comisie rogatorie internationala Stavrones Stavrones Buna ziua , Am o problema in premiera . Sunt citat ca intimat intr-un dosar penal cu obiectul Comisie Rogatorie Internationala la Judecatoria Cornetu , ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit GeorgescuRemus GeorgescuRemus Va deranjez cu o situatie: am un SRL neplatitor de TVA, taxe platite la zi, am avut 2 angajati in perioada 30 Noiembrie 2019-20 Martie 2020, datorita Covid-19 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am urmatoarea speta. firma noastra are un dosar de ... office kronosconstruct office kronosconstruct Buna ziua. Am urmatoarea speta. Firma noastra are un dosar de esalonare. In perioada crizei generate de COVID 19, s-au facut plati, dar au ramas anumite sume ... (vezi toată discuția)