avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Daca nu platesc amenda ce se intamplă
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Daca nu platesc amenda ce se intamplă

Bună ziua, in data de 21..04.2020 am fost la cineva acasă in vizită si un vecin a chemat politia. Politia a venit insoțită cu jandari au intrat peste noi si ne au pus jos . Precizez că am varsta de 17 ani si am luat bataie de la jandarmi fară da fac absolut nici un gest nepotirvit(mi au dat cu telescopul pe spate si cu papuci in burtă ). Nu aveam nici o declaratie sau masca de protectie . Intrebarea mea este urmatoarea, cand mama mea se duce si plateste impozitul vede că am amendă ?
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Andreescu , utilizator 02:57, 21 Aprilie 2020
Buna ziua,
Daca nu platiti amenda se va depune notificarea la DITL si la plata primului impozit va trebui platita si amenda
DA va vedea cand se va duce sa plateasca impozitul.
In functie de DITL, sunt sanse ca amenda ta sa ajunga fix pe rolul mamei tale, din doua considerente:
1) esti minor;
2) nu ai rol fiscal;

Evident ca nu e ok, dar ei practica asta, deoarece rolurile fiscale se creeaza prin cererea contribuabilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil diana.fircea.ext@zeiss.com diana.fircea.ext@zeiss.com Buna ziua! 1Daca sunt 2 proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil Fiecare trebuie sa aibe deschis un cod fiscal (ROL fiscal) la Finante , sau e ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii către asociația de proprietari Rizan Mihaela Rizan Mihaela Asociatia de proprietari unde locuiesc ( fara importanta), a facut toate demersurile legale pentru a obtine datoria facuta la intretinere de un vecin. Nu a ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament platit doar pe numele unuia din proprietari danaistratescu danaistratescu Buna ziua, O familie sot - sotie au cumparat in 1969 un apartament. Pe contractul de cumparare figurau ambii. Pe vremea aceea, in 1969, la Administratia ... (vezi toată discuția)