avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Situația de urgență
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Situația de urgență

Deplasarea in situația de urgență actuală.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:13, 20 Aprilie 2020
Deplasarea în afara domiciliului se face pt unul dintre motivele indicate în declarația pe proprie răspundere.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mă așteptam la un răspuns mai concludent de la un avocat!
D-asta am și apelat la acest site!!!
Cunosc prevederile legale referitoare la această speță.
Eram interesat de interpretări legale ale unor experimentați, având în vedere motivațiile mele, respectiv dacă aspectele prezentate pot constitui motive justificative reale și majore în interpretarea legiuitorului !?!?!?
Apreciam că, unele pagube produse proprietății, care, prin efectul legii despăgubirilor prevăzute în asigurările de locuințe pot constitui motive care să justifice deplasarea noastră la proprietatea menționată???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand pt ca sa primiti un raspuns pertinent era normal sa precizați in mod clar care este intrebarea dvs,sa prezentati problema cu care va confruntați etc.Despre ce legiuitor vorbiti despre niste sfertodocti de la ministerul de interne care au emis niste hotărâri pe care le numesc pompos ordonanțe militare.Credeti ca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de situație,credeti ca vreo instanta de judecata a soluționat pana acum o plângere formulată împotriva unei astfel de contravenții pt a cunoaște care este optica instanțelor.Oricum nu imi place tonul pe care va adresați personal v-am acordat suficient din timpul meu într-o zi de sărbătoare.dupa cum probabil ați observat nu au fost zeci de consultanți care s au grabit sa va raspunda asa ca asteptati cu incredere alte opinii.
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pentru preschimbarea cartii de identitate politia imi cere procura semnata de mama desi aceasta nu poate scrie fiind paralizata George Staicu George Staicu Pentru preschimbarea cartii de identitate politia imi cere procura semnata de mama desi aceasta nu poate scrie fiind paralizata la pat, in urma unui accident ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un telefon furat Nicu_ro Nicu_ro Mi-am propus sa achizitionez un telefon marca Blackberry si dand o cautare pe google am gasit telefoane noi la un pret acceptabil pe un site specializat de ... (vezi toată discuția)
De ce nu imi raspunde nimeni la intrebari?? aidu aidu Desigur, aproape nimeni :) Mii de multumiri foarte putinor care imi mai raspund d joi in pasti! (vezi toată discuția)