avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu fara salariu-CFS
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu fara salariu-CFS

Buna ziua.Sint inca angajat si in aceasta perioada de stare de urgenta care a fost decretata,Doresc sa-mi iau o luna de zile concediu fara salariu pentru a trece peste acest virf al pandemiei,dar angajatorul nu vrea.Pina acum am fost in concediu de odihna din care mai am de luat dar nu vrea sa-mi mai dea nici concediu de odihna.Biroul unde lucrez este mic sintem mai multe persoane,si lucrez pe mentenanta unde distanta fata de alte persoane nu se poate pastra.Ce pot face?Multumesc
Cu stima,
Marian Barbalan
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 21 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza ITM-ul ... Angajatorul are obligatia sa asigure securitatea si sanatatea salariatilor in toate aspectele legate de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Astăzi s-a pus problema dacă directorii și managerii instituțiilor publice pot pleca în concediu de odihnă pe perioada stării ... (vezi toată discuția)
Obligație în pandemie R. Hannafi R. Hannafi Buna seara. Mama mea lucrează la o firma privată de confecții. In aceasta perioadă de pandemie, angajatorul nu dezinfectează și nu are grija de ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract de munca eral2016 eral2016 Buna ziua, Acum o luna m-am angajat ca asistent manager la o companie nou infiintata. La semnarea contractului mi s-au explicat atribuțiile pe care le voi ... (vezi toată discuția)