avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte de violenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte de violenta

Bună seara vreau sa pun o intrebare :
Dacă am calitatea de inculpat si sunt in control judiciar 60 de zile pentru cateva acte de violenta , am primit un avocat din oficiu dar nu stiu cat de mult ma poate ajuta ..
Cat de bine isi fac treaba avocatii din oficiu ?
Eu nu am dat declaratie dar o sa vreau sa dea am avut nevoie de timp de gandit vreau sa fac o declaratie cat mai explicita si sa pun si poze unde sa intamplat actiunea pot sa fac cate foi vreau eu cu ajutor unui avocat din oficiu ?
La tribunal pot sa vin cu orice probe care imi dovedeste nevinovatia exemplu: declaratii de la fostii mei sefi vecini oameni care locuiesc cu mine in oras si care pot afirma ca nu sunt un pericol pentru persoane ?
Am fost acuzat de 3 actiuni de violenta una de familie si doua pentru doua persoane , cu tata m am impacat si a retras plangerea dar cei doi de la ei a inceput povestea si sunt niste sarlatani si i am lovit nu grav dar ei sustin ca foarte grav si la plangere au 3 4 zile de ingrijire chiar imi e frica sa fac puscarie pentru niste prostii ...
Ma gandesc daca as putea spune povestea detaliata de la inceput si a le explica domnilor din Tribunal de ce am recurs la asemenea gesturi prin declaratii poze adica sa nu ma creada un criminal al societatii din cauza unor nebuni .
Imi cer iertare ca nu am scris foarte corect vreau sa dorm si sunt stresat rau chiar regret ca am facut prostii si sper ca o sa le rezolv .
Scz ca nu e o intrebare doar :)
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 07:33, 23 Aprilie 2020
Da, avocatul din oficiu va poate apara in mod eficient.
Discutati cu avocatul chestiunile de mai sus.
Daca apreciati ca nu este suficient de implicat, aveti posibilitatea sa angajati dvs un alt avocat.
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2020
Cristian Costin Miloș, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un proces penal în franța cu vătămare corporală contra 4 polițiști. cum m-aș putea apăra? Lidia Neamtu Lidia Neamtu Buna ziua, Știu ca legislația româna nu este ca cea franțuzească, dar as vrea sfatul D-voastră din ce pot sa spun sau nu la proces. Sper sa reușesc ... (vezi toată discuția)
Penal Uuuuottt Uuuuottt Buna ziua numele meu este tiburca andrei anul trecut în 2018 am facut o prostie a vieti mele am înșelat pe un preot cu 5000 lei el a făcut plângere ma ... (vezi toată discuția)
Ajutor - santaj cu fotografii loredanaloredana85 loredanaloredana85 Buna am f mare nevoie de niste sfaturi cel putin .... Am avut o relatie cu un tip si din pacate la fel ca in majoritatea cazurilor am facut greselile tipice:am ... (vezi toată discuția)