avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Îmi poate lua statul altei țări copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Îmi poate lua statul altei țări copilul?

Bună ziua! I-am dat acordul fostei soții să plece cu copilul în Danemarca la soțul ei. Mama mea însă îmi spune că îmi va lua statul danez copilul pentru că ei au legi foarte stricte și sigur se va întâmpla ceva, că l-am lăsat doar cu ea acolo. Ce știți despre legile din Danemarca în privința copiilor care călătoresc doar cu unul dintre părinți? Copilul este îngrijit și are parte de educația potrivită, plus că are și acordul meu că poate pleca cu el..
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
alex1234alex, utilizator
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 14:48, 22 Aprilie 2020
ma scuzati, mama dvs nu stie ce vorbeste.
Nu va ia nimeni copilul si mai ales aiurea, ca e doar cu mama.. e o aberatie.
Daca l-ar bate, daca ar fi scandaluri la ei acasa, vecinii solicita interventia politiei se va face ancheta si daca copilul e abuzat, il ia o vreme in grija statului , dar asta nu inseamna ca nu il veti recupera. dvs.
Oricum, banuiesc ca nu e cazul ca mama sa fie iresponsabila si ca ar grija de copil..
Nu sunt probleme acasă între mama și tatăl vitreg. Din pozele ce le văd, copilul este bine și fericit. Ideea este că mama mea vrea să-i scrie soțului fostei soții(cum că copilul este al nostru și ei nu au drepturi asupra lui și tâmpenii de genul) și îmi este cam cumva că s-ar putea să-mi creeze mie probleme.
Buna ziua,
Incercati sa-i explicati doamnei ca e de preferat sa gandeasca cu capul si sa lase serialele si stirile de la ora 5 altora.
bună ziua! Am încercat dar fără sens. Nu mai pot și nu mai rezist scandalurilor și certurilor ei din cauza copilului, mai nou se ia și de soția mea și de copilul nostru cum că el “ar lua” drepturile celuilalt copil. sunt sătul până peste cap și nu mai știu ce să fac!
Daca nu vreti sa ajungeti la divort si cu actuala ca si cu prima.. luati distanta fata de mama dvs.. e mai in varsta, o avea si ceva probleme sau poate asa ii e firea.. dar vedeti-va de familia dvs, ca o sa ramaneti singur si mama nu o sa traiasca cat planeta.
locuiti impreuna ?
sper ca nu

Alte discuții în legătură

Sunt insultat si asist la scandal din partea fostei sotii ori ... alina.cr7 alina.cr7 Sunt insultat si asist la scandal din partea fostei sotii ori de cate ori duc minora la domiciliul ei, la sfarsitul programului de legaturi personale. Ma face ... (vezi toată discuția)
Dreptul asupra minorului mateimariusmihaita mateimariusmihaita buna ziua,ma numesc marius,sunt din iasi,din anul 2009 ma aflu in danemarca,in anul 2010 mam casatorit aici in dk,cu o femeie tot din romania,in decembrie 2010 ... (vezi toată discuția)
Numele copilului minor Florentina Maria ioana Florentina Maria ioana Bună ziua, ce nume de familie va purta copilul meu ? Situația este urmatoarea: Am nascut în Danemarca, fiind divorțată de fostul soț ( divorț în dk) ... (vezi toată discuția)