avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RECUPERARE DREPTURI BANESTI (salarii si diurna) SI ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RECUPERARE DREPTURI BANESTI (salarii si diurna) SI VECHIMEA

Cum imi pot recupera drepturile salariale si vechimea de la angajator ?
Mentionez ca in urma demisiei nu am primit niun leu din suma de bani ce mi se cuvenea conform contractului de munca si nici adeverinta u vechimea . Ce trebuie sa fac ?
Multumresc frumos!
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
catalingrigore77, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 16:14, 22 Aprilie 2020
Buna ziua,
Depuneti o cerere scrisa la angajator. Daca nu este solutionata favorabil sesizati ITM-ul local.
Daca nici asa nu vi se restituie banii, cu raspunsul de la ITM sesizati un avocat pentru o actiune in instanta.
Am mai facut asa si in trecut la o alta firma impreuna cu mai multi fosti colegi si am ajuns pana la o masa credala si nimic de 4 ani.
Ma gandeam ca s-a mai schimbat ceva legi si putem sa ne recuperam banii vechime ....!
Multumesc oricum raspunsul este O.
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
catalingrigore77, utilizator
Buna ziua
Aceasta este modalitatea legala de recuperare a drepturilor salariale restante. Va puteti adresa unui avocat specializat in acest sens pentru recuperarea drepturilor dvs. Va poate explica exact ce trebuie sa faceti pe baza documentelor pe care i le puneti la dispozitie.
Daca nu doriti sa urmati o procedura legala atunci cred ca ati gresit site-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! astazi am primit un raspuns la o sesizare depusa la itm in data de 21.05.2015. monika85 monika85 Am depus o sesizare la itm ca nu am fost platit de angajator in perioada 14.05.2012 pana la incetarea contractului de munca, precizez contractul individual de ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale Aurelianbm Aurelianbm Buna ziua, doresc si eu sa ma lamuriti in problema mea, am fost angajat la o firma de distributie de la care mi-am dat demisia, am fost amenintat din cauza ... (vezi toată discuția)
Demisie, recuperare salariu MARIUS5 MARIUS5 Buna ziua, Am si eu citeva probleme referitoare la angatorul la care sunt. Cum pot sa imi recuperez drepturile salariale, angajatorul neplatind drepturile ... (vezi toată discuția)