avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat in Germania

Fostul meu cumnatapare in cazier condamnat de un tribunal din Germania pentru 20 zile amenda. Ce i se poate intampla? Cu mentiunea ca locuieste acum in Romania si are un dosar penal penal pentru violenta in familie si unul pentru incalcarea ordinului de protectie. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Obtinere interdictie de proximitate si interdictie de acces in locuinta in partaj hulian hulian Am 2 probleme. Primo: se poate obtine interdictia accesului fostului sot in apartament, acesta fiind in proces de partaj, in curs? El locuieste in strainatate, ... (vezi toată discuția)
Amenda penala, cand e curat cazierul? radugrgsc radugrgsc buna, am o amenda penala pt furt din magazin la cat timp dupa ce am platit-o se sterge cazierul(reabilitare de drept)? pot sa cer reabilitare judiciara la 1 ... (vezi toată discuția)
Va rog am ajutati raul24spa raul24spa buna ziua,sunt absolvent de medicina si in urma cu 3 ani am avut o altercatie cu o persoana.In momentul de fata dosarul este la procuror.In urma dosarului eu ... (vezi toată discuția)