avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel judecatorie

Buna ziua, am avut termen pentru depunere cerere de apel cetre judecatoria sect.1 dar intre timp a fost decretata starea de urgenta si nu am mai avut posibilitatea de a o depune la termen. Mai o pot depune dupa iesirea din starea de urgenta?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:03, 22 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenele de decadere sunt suspendate!
Insa, din rațiuni de prudență, n-ar strica să îl trimiteți prin e-mail, desigur scanat și semnat olograf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Instanta de judecata mioara54 mioara54 Buna ziua. Am inteles ca toate judecatoriile,tribunalele si curtile de apel au suspendate activetatea,adica judecarea proceselor este suspendata . Pe data de 2 ... (vezi toată discuția)
Amenințare si distrugere de bunuri DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua! O vecina cu care eram in conflict de ceva mai mult timp din cauza unor discuții contradictorii,a pus stăpânire pe boxa comuna a blocului,ea ... (vezi toată discuția)