avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea indemnizatiei pentru somaj tehnic ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea indemnizatiei pentru somaj tehnic suportata din bugetul asigurarilor pentru somaj

Buna ziua,
In luna aprilie am primit indemnizatia pentru somaj tehnic aferenta lunii martie.
Cum facem calculul impozitului pe venit deoarece angajatii beneficiaza de deducere .
Aceste sume se cumuleaza cu veniturile pa luna martie sau aprilie, sau se impoziteaza separat, deducerea influentand impozitul?

Alte discuții în legătură

Retineri ale contributiilor angajatilor srelu srelu as dori sa stiu daca indemnizatiile de detasare ce includ cazarea, masa si deplasarile saptamanale la domiciliu, se supun sau nu retinerilor ptr. CAS, Fond de ... (vezi toată discuția)
Calcularea si impozitarea primei de vacanta 2010 maria71 maria71 Buna ziua.am si eu o nelamurire ,incepand cu data de 01 03 2010 am solicitat concediul de odihna pentru anul 2010 si prima de vacanta.Salariul realizat a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Ederin Ederin Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti daca pot beneficia de concediu crestere copil, data nasterii fiind in jur de 20 aprilie 2019 , iar eu am lucrat cu contract 5 ... (vezi toată discuția)