avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Toaletare copaci
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Toaletare copaci

Am un copac a carui coroana ajunge si intr-un drum de tip fundatura. Masinile pot circula pe acel drum, insa am un vecin care cere neaparat sa fie toaletat. Exista vreo lege, vreo reglementare care sa dovedeasca ca nu este necesar acest lucru? Repet: autoturismele pot trece fara probleme, Exista o anumita inaltime reglementata undeva?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: iustin_79 , utilizator 09:54, 23 Aprilie 2020
Ce fel de copac este -este dintre speciile protejate?
Daca copacul se afla in proprietatea dv ,eventual vecinul poate tualeta crengile care depasesc limita proprietatii dv
Nu este din specie protejata si este in proprietatea mea. Intrebarea este cine decide cat trebuie toaletat, dupa mine este OK, dupa altii nu....deci cine decide cum este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prin ce lege se poate solicita unei gradinite patronate de primarie sa isi refaca gardul de limitare proprietate? SILVI Timisoara SILVI Timisoara Buna seara. Inainte de a pune intrebarea voi explica situatia actuala. Sunt vecin cu o gradinita patronata de primaria orasului. Cele 2 proprietati sunt ... (vezi toată discuția)
Taierea copacilor din fata blocului Cristilica Cristilica Acum 2 zile venit in fata blocului o armata de oameni de la ADP pentru a \\"toaleta copacii\\" . Practic, au fost desfigurati de asa zisele toaletari. Am ... (vezi toată discuția)