avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenzi neplatite
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenzi neplatite

Buna ziua,va rog daca este posibil sa ma ajutati cu un raspuns juridic in urmatoarea situatie:
Sunt proprietar si am luat o in spatiu pe iubita mea si i am facut carte de identitate cu mutatie la domiciliul meu ,nu suntem casatoriti.
Din pacate ,am ramas restant la plata amenzilor auto.Recent as dori sa achizitionez o masina ,contractul de vanzare cumparare va fi pe numele iubitei mele ,care o va inregistra la sectia financiara .Intrebarea este:daca vindem masina si va trebui sa o radiem de la sectia financiara ,va exista obligativitate sa achit amenzile la zi pentru a putea obtine certificatul fiscal?Datoriile mele influenteaza in vreun fel ,vanzarea automobilului ca re va fi pe numele ei?Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:32, 23 Aprilie 2020
Amenzile dvs neplatite nu influenteaza dreptul concubinei dvs de a solicita radierea auto si certificat fiscal.
Va multumesc pentru raspuns!Cu stima!
Dar avand aceeasi adresa de domiciliu...s-ar putea sa intampinati ceva probleme pe acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Radierà masini LoryAlesya LoryAlesya Buna ziua noi avem mașina pe numele mamei dar o conduce soțul in Italia avem câteva amenzi neplătite e vreo problema când mergem sa o radiem (vezi toată discuția)
Amenzi primite de la o masina vanduta Ruxa Ruxa Buna ziua, Am si eu o problema. Acum 2 ani, am vandut o masina unei doamne. Am fost la politie, am facut actul de v-c, am radiat-o de la Circa Financiara ... (vezi toată discuția)