*Conform legii pentru a beneficia de concediu de maternitate este necesar un stagiu minim de cotizare de 6 luni in ultimele 12 luni.
Nelamurirea mea: aceste luni sunt consecutive sau nu? Si daca am avut 2 luni de concediu fara plata anterior concediului maternal se includ in calculul indemnizatiei de maternitate? (Sunt angajata la aceeasi societate din 2018).
**Contractul de munca nu s-a incheiat; insa in cele 2 luni de concediu fara plata, nu s-au virat asigurarile; desi din punct de vedere legal sunt asigurata pentru ca am mai mult de 6 luni stagiu de cotizare in ultimele 12 luni, la Casa de sanatate figurez ca neasigurata in sistemul informatic si medicul de familie nu poate elibera concediul prenatal.
Care este procedura necesara ca sa figurez din nou ca asigurata si sa pot beneficia de prenatal? (Mentionez ca inca sunt angajata si am adeverinta de la angajator cu stagiul minim de cotizare). Multumesc. Cu stima. Laura
Art. 7 din OUG 158/2005
Stagiul minim de asigurare pentru acordarea drepturilor prevăzute la art. 2 alin. (1) lit. a)-d) este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.
Nu scrie nicaieri ca lunile respective trebuie sa fie consecutive.
Faceti o plangere la Casa de sanatate daca nu doreste eliberarea acelui concediu.
Concediu prenatal
Laura_89
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 25 de saptamani. Am inteles ca se poate acorda concediu prenatal incepand cu saptamana 28. Am epuizat concediul de odihna si ... (vezi toată discuția)