avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare CIM crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare CIM crestere copil

Buna ziua.
Avem o salariata aflata in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani , perioada suspendarii expira in iulie 2020. Pentru a beneficia de indemnizatia de reintoarcere la munca se poate face incetarea suspendarii in luna aprilie? Si mai apoi suspendarea CIM cu articolul art. 52 alin. (1) lit. c) pentru a beneficia de somaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: adelaioanamoldovan , utilizator 13:17, 25 Aprilie 2020
Da, se poate proceda astfel.
Multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pana la 2 ani madalinuta23 madalinuta23 buna ziua cum trebuie sa procedam in cazul in care firma vrea sa suspende activitatea si are un salariat suspendat in concediu crestere copil pana la 2 ani?? ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic in sanatate didigina didigina Lucrez la un cabinet medical, medic de familie ,si in urma decesului medicului titular, reprezentantul legal a angajat un alt medic dar veniturile au scazut ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa ma prezint la serviciu? retromusculo retromusculo Buna ziua. Sunt insarcinata si mentionez ca sotul meu va intra in concediu de crestere a copilului un an de zile. Eu am lucrat din ... (vezi toată discuția)