avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxe mentiuni ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxe mentiuni ONRC

Buna ziua,

Daca vreau sa deschid un punct de lucru in momentul infiintarii unei societati, trebuie sa bifez in cererea de inregistrare la mentiuni casuta pentru sediu secundar? In acest caz, tariful publicarii in Monitorul Oficial este de 122 lei la care se adauga si cel pentru mentiune si voi plati 244? In cererea de inregistrare este scris faptul ca marcajul unei căsuţe de mentiuni presupune plata taxei pentru menţiunea solicitata....

Alte discuții în legătură

Sediu secundar raluk20 raluk20 Vreau sa mi deschid un sediu secundar/punct de lucru pt SRL. Am citit pe internet ca exista diferenta intre sediu secundar si punct de lucru, in speta daca ... (vezi toată discuția)
Radiere punct de lucru elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună seara, Care este formularul pe care trebuie să îl completez la ORC pentru radierea unui punct de lucru? Am citit că ar trebui completată cererea de ... (vezi toată discuția)
Neradierea sediu secundar fcostea fcostea Buna seara, Puteti sa ma ajutati cu un raspuns la fiecare dintre urmat. intrebari?: 1.Care sunt consecintele omiterii de notificare la ORC a radierii ... (vezi toată discuția)