avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa pe facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa pe facebook

Salut, mi s-a propus un schimb de catre un individ pe facebook, inafara de poza de profil nu cunosc prea multe detalii despre acesta.
Am ajuns la intelegerea urmatoare: i-am trimis niste monede virtuale pe un joc anume iar el trebuia sa imi dea la schimb 200 de RON. El nu a mai raspuns dupa si mi-a dat block.
Se poate face ceva in privinta aceasta?
Multumesc, o seara buna!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:03, 24 Aprilie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
DA, sa fiti mai atent de acum inainte.
In rest .....
Puteti incerca o plângere la poliție dar este cam.deranj...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, am 19 ani, iubita mea are 18 ani si avem o problema, ... ProblemeSerioase ProblemeSerioase Salutare, am 19 ani, iubita mea are 18 ani si avem o problema, ea trimisese poze nud unui baiat necunoscut, da greseala ei si cam de un an el o tot tine in ... (vezi toată discuția)
Hartuirea pe site-urile de socializare Lauricius Lauricius Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv si m-ar ajuta niste pareri. Sunt hartuita pe facebook de un individ, hartuire insemnand ca posteaza comentarii ... (vezi toată discuția)
De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)