avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Recuperare avans botez 31mai
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Recuperare avans botez 31mai

Bun seara,
In data de 31mai aveam programat botezul fiului si am platit un avans de 500eur.Azi cand a sunat sotul ne-au comunicat ca noi nu ne incadram in situatia fortei majore, deoarece evenimentul este pe 31mai si forta majora este pana pe 15mai. Avansul nu ni-l returneaza,daca vrem putem reprograma pentru alta data.Noi vom face petrecerea acasa, deoarece sotul a ramas fara job si nu dorim sa punem presiune financiara pentru invitati.Exista vreo posibilitate pe cale legala sa ne recuperam banii ?Multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2020
Noricastan, utilizator
Cel mai recent răspuns: happytintsrl , utilizator 23:10, 27 Aprilie 2020
Buna seara, si eu sunt in aceeasi situatie asemanatoare doar ca botezul il am pe 6 iunie ,maine voie incerca sa sun la patron sa vad daca vor sa restituie suma data, nu e nici vina noastra ca a intervenit acest virus, si nu inteleg de ce sa pierd atatia bani, pregatirile nu se fac cu o luna inainte.
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2020
happytintsrl, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot restitui avansul dat la local? Elena fasioiu Elena fasioiu Buna ziua! Intampin si eu o problema si pe aceasta cale rog sa imi raspunda cineva care s-a confruntat cu aceasta situatie sau asemanator. Problema e ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nunta Andreeaivanciu Andreeaivanciu Buna seara, Am o mare rugăminte dacă ma puteți ajuta v-as fi recunoscătoare toată viața. Anul trecut am semnat un contract pentru un eveniment care ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere sala nunti Gradinariu1991 Gradinariu1991 Buna ziua, Am o situatie si am nevoie de o opinie din punct de vedere juridic. Am programat la restaurant nunta, pentru 4 iulie 2020. Am achitat un avans ... (vezi toată discuția)