avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj technic in contexul Covid-19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj technic in contexul Covid-19

Buna ziua. Un angajat al unei societate comerciala particulara fiind angajat de 3 ani, dar doar cu 4 ore/zi, deoarece este pensionar de boala, are dreptul la somaj technic, sau somaj normal fiindca societatea s-a suspendat
activitatea?
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Katalin1979 , utilizator 14:26, 26 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are dreptul numai la somaj tehnic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Acest angajat are dreptul sa obtine somajul tehnic, retinand informatiile expuse de dumneavoastra.

O zi frumoasa,

av.Stoica Ioana.
Va multumesc pentru raspuns.
O zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cununia civila Mihamyki Mihamyki Buna ziua dak am 10ani de când îs cu concubinaj și am 3 copii cu el și vreau să ne cununăm mai trebuie să scoatem certificat prenupțial? Și încă o ... (vezi toată discuția)
Angajata gravidata la 6 luni de functionare sc Frau.Maria Frau.Maria Buna ziua, Sunt asociat unic la o societate comerciala functionala din martie 2010. In aprilie, am angajat o fata care acum o luna mi-a spus ca e ... (vezi toată discuția)
Este posibila aplicarea de mai multe masuri de redresare financiara in acelas timp? corina.slav corina.slav Pentru a face fata situatiei grele de moment, este posibil ca o societate sa aplice mai multe masuri de redresare in acelasi timp, pentru grupuri diferite de ... (vezi toată discuția)