avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Datoria sotiei inainte de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Datoria sotiei inainte de casatorie

Buna ziua, eu si sotia mea ne cunoastem de un an de zile si dorim sa facem cununia civila. Aceasta va intra in concediu de crestere copil timp de 2 ani. As dori sa stiu daca dupa casatorie, in cazul in care nu mai poate plati rata catre banca, mi se poate pune mie poprire pe salariu. Multumesc! Mentionez ca acest credit este facut in urma cu 3 ani.
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2020
Gbogdan88, utilizator
Cel mai recent răspuns: gealapu elena , utilizator 11:06, 30 Aprilie 2020
Este o datorie personala a sotiei. Nu puteti fi obligat dvs sa o platiti.
Executarea silită va fi pornită doar asupra veniturilor, și a bunurilor soției.
Se poate depune dosarul medical cu 45 de zile inainte de a se expira certificatul de handicap anterior la Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap?
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2020
gealapu elena, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar - codebitorul poate fi executat silit? nicoletag nicoletag Buna ziua, in legatura cu bancile ma confrunt cu urmatoarea problema: acum 2 ani (eram casatoriti) sotul meu a facut un imprumut bancar pe numele lui la care ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu sau vanzare imobil - rata prima casa Dorin_V Dorin_V Buna ziua, Am un credit prima casa unde eu sunt titularul creditului iar sotia este coplatitor. Suntem separati (inca nu suntem divortati), sotia locuieste ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)