avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce registre, acte am nevoie pentru o Intreprindere ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce registre, acte am nevoie pentru o Intreprindere Individuala cu prestari servicii? Contabilitate in partida simpla

Buna seara,

Am o Intreprindere Individuala de prestari servicii, contabilitate in partida simpla, sistem real si as dori sa stiu ce registre trebuie sa completez.
Codul CAEN este 9003 - activitati de creare artistica.
Am cumva nevoie si de Nota de Receptie si Bon de Consum?

Multumesc, o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:03, 25 Aprilie 2020
Da, si de cele doua (pentru ca aveti achizitie de materii prime, materiale consumabile si obiecte de inventar pe I.I.cu factura), alaturi de registrul jurnal de incasari si plati, registrul inventar, registrul unic de control si registrul de evidenta fiscala. Acesta ultimul il puteti completa pe calculator si lista la imprimanta indosariindu-l impreuna cu actele contabile pentru anul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate in partida simpla pfa costinionut costinionut Buna seara , Am infiintat un pfa vara trecuta iar domeniul principal de activitate este fabricarea bijuteriile din metale si pietre pretioase. Punctul de ... (vezi toată discuția)
Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Registru inventar pfa dekocard dekocard Buna ziua, M-am constiutit ca Intreprindere individuala (cod CAEN 9003 Activitati de creatie artistica), adica fac martisoare si felicitari. Voi cumpara: ... (vezi toată discuția)