avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Încasarea șomajului tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Încasarea șomajului tehnic

Buna seara,în 8 aprilie am transmis documentele privind șomajul tehnic,am fost sunata in data de 9 ca documentele sunt in regula si au fost transmise mai departe. Suntem in 24 si inca nu am primit banii. Aveti informatii pe aceasta tema?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 25 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai sunati inca o data la AJOFM si intrebati daca au efectuat plata , iar daca nu care este motivul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand vom lua banii? pituna pituna La 1 aprilie societatea unde lucrez a depus actele pentru somaj tehnic,dupa cat timp vom lua banii. (vezi toată discuția)
Ajutor somaj tehnic Adyta85 Adyta85 Buna ziua . Nu am primit Șomajul Tehnic nici pana in ziua de azi Ce pot face ca peste tot unde am sunat nu mi se dau detali . Precizez ca sunt și părinte ... (vezi toată discuția)
Somaj Ely85 Ely85 Bună ziua! Am depus actele de șomaj în data de 23 aprilie 2020 și nu am primit niciun răspuns nu ma sunat nimeni. Am colege care au luat șomajul și au ... (vezi toată discuția)