avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecat de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecat de acasa

Iubita mea este bătută de parinti și nu este deloc bine și ii este frica sa facă ceva pentru ca nu vrea sa ajungă într-un centru de plasament. Eu am 18 ani iar ea 17. As putea sa o iau cumva la mine in mod legal? Știu ca risc închisoare dacă o iau pur și simplu de acasă și nu vreau sa se întâmple așa ceva. Întreb dacă este o modalitate legală de a face asta. Nu știu ce sa mai fac și nu mai pot sa o văd așa...

Alte discuții în legătură

Plecare de acasa Raisa97 Raisa97 Buna seara/ziua ! Am 17 ani si jumatate si as vrea sa ma mut la iubitul meu care are 21 de ani. Am inteles de la unele persoane ca daca eu dau declaratie la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. sunt în plasament ... Anonimus02082023 Anonimus02082023 Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. Sunt în plasament simplu,la asistent maternal,între mine și asistenții maternali,exista mereu ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu o situatie cel putin ciudata, si mi-ar prinde bine putina consiliere PaulAdrian92 PaulAdrian92 Ma numesc Paul, am 19 ani si m-ar interesa o solutionare legala la problema care ma chinuie de ceva vreme. Prietena mea, este minora (15 ani) si trece prin ... (vezi toată discuția)