avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot recupera banii de la avocat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot recupera banii de la avocat?

Bună ziua!

Prietenul meu i-a dat avocatului său suma de 5000€, dintre care doar 2000€ erau pentru el, restul fiind pentru părțile civile (care desigur nu au ajuns acolo). Din păcate, după ce a primit acei bani, avocatul nu și-a mai prea dat interesul și nu i-a mai aparat drepturile, fiind foarte indiferent, ca urmare a ajuns la închisoare. De asemenea, când prietenul meu i-a cerut cei 3000€ înapoi, acesta nu a vrut să-i restituie, cu justificarea că ar fi ai lui. As dori sa știu dacă se poate depune plângere pentru faptul că nu și-a luat munca in serios și daca se pot recupera acei bani. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:51, 25 Aprilie 2020
prietenul are vreo dovada ca si-a mandatat avocatul sa dea cei 3000 la partile vatamate ?
macar mesaje pe telefon, o proba cat de mica ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt dat in judecata ca datornic octaradu1 octaradu1 Sunt dat in judecat ca datornic am luat o suma de bani de la un prieten 5000 euro si i-am dat inapoi decat vreo 3000 acum ma dat in judecata vrea si mai mult ... (vezi toată discuția)
Proces penal înșelăciune forma continua adisanbv adisanbv Bună ziua ,am fost înșelat cu suma de 25000 lei de catre M.Vlad.El a spus/promis in scris si telefonic ca imi aduce telefoane iphone noi din Ungaria la un ... (vezi toată discuția)
Bani furati din apartament,hotii prinsi.accept sau nu restituirea partiala de catre hoti a banilor ? potpal potpal Buna ziua ! In luna august hotii au furat din apartamentul unui prieten 40.000 de euro.Acum 0 saptamana a fost anuntat de politie ca autorii au fost prinsi ; 4 ... (vezi toată discuția)