Sunt dat in judecat ca datornic am luat o suma de bani de la un prieten 5000 euro si i-am dat inapoi decat vreo 3000 acum ma dat in judecata vrea si mai mult decat diferenta de 2000 de euro eu i-am semnat o chitanta de mana pe bani aceeiacei 5000 i-am explicat ca nu am bani momentan sa i dau inapoi si ma dat in judecat pe civil pt recuperarea datoriei... dar acum imi cere 5000 cat e pe hartie e... o hartie semnata de mine....? ce pot sa fac ?
Faceti dovada ca i-ati dat 3000 inapoi, daca nu, sunteti bun de plata. Trebuia si dvs. cand i-ati dat cei 3000 sa il puneti sa va scrie o chitanta de mana pentru aceasta suma ....
dovada pot sa fac dar nu scris adica aduc niste prieteni comuni care au vazut cand i-am dat banii si stiu despre ce e vorba... plus de asta eu nu am nimik pe numele meu.... cum ar putea sa ma execute daca nu am nimik ?
In aceasta faza este prematur sa va ganditi la o executare silita ... Daca formuleaza actiune impotriva dvs., in intampinare aratati ca ati inapoiat suma de 3000 euro si propuneti ca probatoriu martorii dvs.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Imprumut
fane12
buna ziua am imprumutat 5000 euro unei persoane, am facut contract semnat de ambele parti fara martori pe o perioada de 2 luni ,mi-a restituit din suma de mai ... (vezi toată discuția)