avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... NUMELE TATĂLUI POSTMORTEN
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

NUMELE TATĂLUI POSTMORTEN

As dori sa cunosc o modalitate ieftina de a putea trece numele tatălui fetiței mele. In certificatul de nastere. Ea are aproape 6 ani si tatăl ei a murit anul trecut. Nu am fost căsătoriți. Țin legătura cu mama lui si nu cred ca ar fi vreo problema sa recunoasca paternitatea copilului.. Părinții si fratii lui cunosc paternitatea desi nu am avut legături strânse de familie.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:13, 25 Aprilie 2020
actiune in stabilirea filiatiei in instanta, cu test ADN efectuat in cadrul procesului cu probe la bunica paterna.
nu este ieftin dar nu aveti alta solutie.
Trebuie să merg la judecătoria sa depun cerere ceva?? Cam ce cheltuieli as avea aproximativ???
Buna ziua,
DA, este o actiune in instanta.
Costurile:
- taxa timbru 20 lei
-taxa test ADN circa 3000 lei
- onorariu avocat pentru ca singura nu vad cum v-ati descurca neavand niciun fel de cunostinte de drept!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil conceput inainte de pronuntarea divortului beberaul beberaul Buna ziua, v-as fi f recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste sfaturi : am nascut in 16 oct 2013 - o fetita pe care nu o pot trece pe numele tatalui biologic ... (vezi toată discuția)
Paternitatea Erik14 Erik14 Se mai poate sa îl dau în judecată pe tatăl natural pentru testul de paternitate?! Menționez că am 27 de ani s (vezi toată discuția)
Buna ziua, am și eu o întrebare, cât costa un proces pt tăgadă ... Gabryela1 Gabryela1 Buna ziua, am și eu o întrebare, cât costa un proces pt tăgadă de paternitate? Și cât timp durează,? Va mulțumesc. (vezi toată discuția)