avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... TALON PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

TALON PENSIE

Buna ziua
Mama mea a solicitat la Oficiul de Pensii Sector 5 ca talonul de pensie sa vina pe o alta adresa deoarece are 86 ani si nu mai vede aproape deloc si a fost necesar sa locuiasca cu mine in alt oras ,raspunsul a fost "ca talonul se trimite doar la adresa din buletin".Va rog sa-mi spuneti daca decizia lor este cf legii.Multumim
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:35, 25 Aprilie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Este conform legii.
Nu se poate schimba adresa doar pentru cupon, ci pentru tot dosarul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Aprilie 2020
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

...mutare dosar pensie Iulia C Iulia C Bună ziua! Tatăl meu s-au mutat dintr-un judet în altul.El dorește să lase dosarul de pensie in vechiul judet.Este obligatoriu să își transfere ... (vezi toată discuția)
Bună seara, daca am o pensie de urmas pt care am solicitat sa ... Georgiana10983 Georgiana10983 Bună seara!! Daca am o pensie de urmas și am solicitat sa intre pe card, cuponul de pensie care o sa vina la domiciliu trebuie semnat pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Cupon pensie zohnermariana zohnermariana As dori sa stiu cum pot primi cuponul de pensie daca am schimbat adresa de domiciliu in alt judet,respectiv am flotant in alt oras si alt judet! Va multumesc! (vezi toată discuția)