avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua

Va deranjez si eu cu o intrebare .soțul meu este belgian mutat la noi in tara in belgia are permisul zic aia suspendat dar ca sa il recupereze în 2021 trebuie să dea din nou toate examenele psihologic oras sala etc deci după părerea mea asta se numeste anulat si nu suspendat.intrebarea mea este daca are permisul anulat în Belgia poate sa dea din nou de permis la noi in Romania?Va multumesc frumos pentru raspuns si scuze de deranj
Cel mai recent răspuns: flrpal , utilizator 17:47, 15 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o problema foarte controversata din cauza legislatie Europene . Sunt intr-o situatie similara si am probleme mari. Poate da in Romania daca indeplineste conditia rezidentei(6luni) dar nu va putea conduce in Belgia cu acel permis . Atentie mare la rezidenta si la articolul 7 si 11 din legislatia europeana privind permisele ca e foarte controversata situatia si risca dosar penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea permisului de conducere cetatean vest-european cu rezidenta in romania dbdb dbdb Stimate doamne, stimati domni, va rog sa ma ajutati in problema sus-mentionata. Concret este vorba de un cetatean belgian cu permis de conducere german ... (vezi toată discuția)
Permis preschimbare belgia mariusserdenciuc mariusserdenciuc Buna ziua, am dobandit dreptul de a conduce in Romania, in urma cu 3 ani am plecat in Belgia si conform cu legile belgiene am fost nevoit sa preschimb carnetul ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a putea conduce pe teritoriul belgiei? Cristina Hategan Cristina Hategan Sint cetatean roman insa locuiesc cu rezidenta in Belgia!Am facut o greseala in trafic mai exact am lovit o masina in parcare fara sa sesizez am plecat de la ... (vezi toată discuția)