avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Firma transport marfa 3.5 t
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Firma transport marfa 3.5 t

Buna. Doresc sa imi infiintez o firma cu un bus 3.5t, pe care voi avea un sofer angajat.
Spuneti.mi, va rog...înafară de SRL si de lucru pentru microbuz....ce acte mai imi trebuie pentru a putea activa legal ( licenta etc)?
Va multumesc anticipat pentru ajutor !

Alte discuții în legătură

Firma transport marfa sub 3.5 t Mari_S Mari_S Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: As dori sa infiintez un SRL pentru transport marfa, momentan doar in Romania, cu un capital social ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfapt taximetrie, de la a la z georgeandru georgeandru Bun gasit, Sunt salariat si de curand am capatat posibilitatea financiara de a incepe o activitate pe cont propriu. Doresc sa cumpar o masina deja echipata si ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa infiintez un pfa ingbv ingbv Intentionez sa infiintez un PFA, si sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma privata, la care sa fiu sofer pe un bus de 8+1 locuri (permis categ ... (vezi toată discuția)