avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Recuperare contravaloare bilete spectacol
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Recuperare contravaloare bilete spectacol

Bună ziua, spectacolul care trebuia sa aibă loc pe data de 02.04.20 a fost reprogramat pe data de 30.09.20. Corespondez de mai bine de 2 luni și cu firma prin care am achiziționat biletele și cu organizatorul la care m-a pasat firma intermediara căreia i-am plătit on line.
Doresc să-mi recuperez banii pe bilete, ținând cont de situația actuală, deoarece nu vrem sa ne expunem unor riscuri inutile.
Nu suntem dispuși sa avem blocata aceasta suma și sa ne vedem obligați de a participa la concert sau de a pierde banii pt ca organizatorul nu vrea
sa ii returneze in aceasta situație de forță majora!
Cel mai recent răspuns: puicanila , utilizator 11:45, 26 Aprilie 2020
Buna seara,

Notificati institutia , prin avocat, mentionand pretentiile dumneavoastra.

Precizati ca, in caz contrar, veti investi instanta de judecata, solicitand pretul remis, precum si daune -interese,pentru prejudiciul cauzat.

In cazul in care veti castiga litigiul dedus judecatii, instanta de judecata va poate acorda cheltuielile de judecata ocazionate de prezentul diferend, anume taxa judiciara de timbru si onorariul de avocat.

Mulțumesc mult pt timpul acordat. Dar aceasta notificare prin intermediul unui avocat presupune costuri suplimentare. Ce complet de judecata considera urgenta în situația actuala recuperarea banilor pe biletele de la spectacol?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere sala nunti alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Vin cu urmatoarea problema: pe data de 3 mai aveam incheiat contract pentru o nunta, datorita starii de urgenta am fost nevoit sa reprogramam. Acum ... (vezi toată discuția)
Restituire avans restaurant stef a stef a Buna ziua, Fiul meu trebuia sa aiba banchetul la sfarsitul lunii mai, insa acesta nu se va mai tine, evident din cauza pandemiei. Pentru restaurant se ... (vezi toată discuția)
Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)