avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor inmormantare persoana neasigurata si fara pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor inmormantare persoana neasigurata si fara pensie

Buna ziua ,unchiul meu care era fara ocupatie si fara pensie a decedat luna trecuta . Familia mea a suportat toate cheltuielile pentru inmormantare sa ,As dori sa stiu daca mama mea care e sora cu el poate face o cerere la casa de pensii pentru ajutor de inmormantare ? Sau daca este alta varianta pentru a obtine ajutorul de inmormantare ? Decedatul era divortat si are un copil care nu se mai raspunde cu el .
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:16, 27 Aprilie 2020
Nu cred ca va primi ajutor de deces .... detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu ... ioneliya38 ioneliya38 Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu era căsătorit cu sora mea și nici nu lucra cu contract de munca. Are 5 copiii. În aceste ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare Cristina Nicolescu Cristina Nicolescu Buna ziua, ma numesc Cristina Nicolescu si am o intrebare referitoare la articolul dvs prezentat pe 15.03.2019. ,,Reminder: Ajutor deces 2019: De azi, statul ... (vezi toată discuția)
Ajutor de înmormântare . MihaaaM MihaaaM Bună ziua ! Fratele meu a decedat ,nu era asigurat nici pensionar ,avea doar ajutorul social de la Primărie .Beneficiem de ajutorul de înmormântare ?? Daca ... (vezi toată discuția)