avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reprogramare data examen auto, motiv declarație
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reprogramare data examen auto, motiv declarație

Buna ziua! Trebuie sa merg sa-mi reprogramez data pentru examenul auto. Ce ar trebui sa bifez pe declaratie? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:26, 27 Aprilie 2020
Verificați în primul rand daca reprogamarea nu se poate face online sau telefonic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc un raspuns urgent bc76 bc76 am fost sunat azi de catre politaiul care ancheteaza cazul meu pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice,si mi sa spus ca trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Inspectia anuala itp ludo ludo Ce s-ar putea bifa in declaratie daca ai vrea sa mergi la un service auto pentru ITP? Mai ales peste 65 de ani. Este cumva amanata inspectia? Nu am gasit nimic ... (vezi toată discuția)
Reprogramare examen auto sebastianc sebastianc Buna ziua,am avut proba practica la examenul auto pe data de 18 iunie,si am picat datorita amabilitatii examinatorului. Pe ce data as putea merge sa ma ... (vezi toată discuția)