buna ziua!
o societate a intocmit contracte de munca , cim 8 ore/zi , inregistarea in reges s-a facut cu 13.03.2020 iar activitatea urma s-a inceapa cu data de 16.04.2020, dar in data de 16.03.2020 firma nu a mai avut voie sa lucreze cu publicul , salariatii nu au mai venit la lucru, dar nici in somaj tehnic nu au fost trecuti, nici fara plata!!
cum asi pute sa-i pontez in stat?! fiindca admnistratorul nu doreste plata virametelor, fiindca nu au lucrat, dar nicio alta masura nu s-a luat referitor la ei!!
ce ma sfatuiti sa fac?!....
multumesc frumos pentru ajutor!
Pe 13.03.2020 am înregistrat cim în revisal, unde am declarat ca activitatea trebuia sa înceapă pe 16.03.2020....dar nu a mai început din cauza stării de urgență...
adi02ro a scris:
Scuze... Am scris sus eronat 16.04.2020....corect era 16.03.2020...
Cornel Vasile a scris:
Care este/era data inceperii activitatii mentionata in c.i.m. ?
Calcul somaj tehnic
ddd40
Am inteles azi de la radio ca putem cere plata pentru somaj tehnic de la data de 16.03..2020 de cand a intrat in vigoare starea de urgenta si nu de la data ... (vezi toată discuția)
Raportare revisal
werepairit
Buna ziua. Cum procedez in cazul in care un angajat cu contract din ziua de azi 24.07.2015, cu data de incepere luni, 27.07.2015 m-a anuntat ca nu ma i vrea sa ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.