avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomajul tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomajul tehnic

Dacă lucrez la o grădiniță privată, fiind la ora actuală în șomaj tehnic si potrivit deciziei ca scoli, grădinițe si universități să nu se deschidă până în septembrie ,noi cei angajati aici mai beneficiem de somajul tehnic până la redeschiderea grădiniței ?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:58, 28 Aprilie 2020
Depinde de angajatorul dvs ...
Buna ziua,
In acest moment indemnizatia de "somaj tehnic" se acorda doar pe durata starii de urgenta, adica pana in 14 mai.
Probabil vor fi modificari in acest sens pentru anumite categorii socio-profesionale, pentru a se putea acorda acest tip de indemnizatie pe toata perioada in care acestea sunt in imposibilitate de a-si desfasura activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic invatamant privat 77andreea 77andreea Pentru o gradinita care si-a suspendat activitatea si vrea sa \"apeleze\" la somaj tehnic, dar nu are resurse financiare, (parintii nu mai platesc taxa in ... (vezi toată discuția)
La început de drum... Alexa_Lina Alexa_Lina Buna seara, As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii). Mentionez ca sunt suplinitor la o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am citit un articol postat de anaf,din care am.inteles ... Crisidrius Crisidrius Buna ziua,am cutit un articol postat de ANAF,din care am.inteles ca firma angajatoare poate acorda o suma de bani pentru taxa gradinitei daca am un copil ... (vezi toată discuția)