avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca- help
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca- help

Buna ziua,

Poate altcineva sa semneze un contract de angajare in numele meu daca il imputernicesc sau daca-i las procura in acest scop?
Eu trebuie sa plec din tara si nu ma pot intoarce la timp sa semnez contractul de angajare.Exista vreo modalitate prin care totusi sa nu pierd semnarea contractului acesta facandu se exact in perioada cat eu sunt plecat?
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2009
maxim83, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:55, 13 Decembrie 2009
1. Contractul individual de munca se semneaza de catre titular, nu prin reprezentanti.
2. Dar cum veti lucra daca plecati in strainatate? Poate nu ati spus tot.
CIM se intocmeste inainte sau in ziua in care se incepe munca !
Puteti semna contractul in original si il trimiteti prin curier rapid.
plec pentru cateva zile,mai exact revin dupa 1 ian.Iar contractul il semnez pana la sfarsitul anului.
Am luat rezidentiatul (medicina) iar contractul cu spitalul se face pana la sfarsitul anului.Stagiile (munca propriu zisa in spital) o vom incepe pe 1 ian.
Daca e chiar asa de dificil pentru cei de la spital sa- semnati acum sau cand va intoarceti( desi , m-ar mira , deoarece in sistemul sanitar am vazut alta practica), nu va ramane decat sa va trimita contractul si sa-l semnati in strainatate si sa-l timiteti prin curier rapid.Ajunfe in 2-3 zile cel mult.
Mandator nu se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, in ianuarie 2018 am semnat un contract de muncă ... adi.h adi.h Bună ziua, In ianuarie 2018 am semnat un contract de muncă pe durata nedeterminata (la un spital de stat) pentru un post de medic rezident, urmând ca ... (vezi toată discuția)
Spor neacordat, salariu calculat gresit andrita andrita buna ziua, 1.sunt medic rezident pe medicina interna( cu spor 15%), am efectuat stagiu de 2 luni pe sectia de psihiatrie(spor 75%) insa spitalul platitor ... (vezi toată discuția)
Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)